Nep lezing: uw inhoud

Wat is er mooier om uw evenement af te sluiten met een herhaling van de belangrijkste leerpunten + enkele vitale extra inspirerende elementen?

Nep lezing: humor

Wat is er effectiever dan humor om de aandacht vast te houden? Zo zet/houdt een nep lezing de deuren open voor uw boodschap!

De nep lezing

Hoe kunnen beide beter gecombineerd worden dan in een nep lezing die de aanwezigen voortdurend op een ander been zet: ernst/humor/ernst/humor?

Gratis boekje en alles wat u over een nep lezing wilde weten

U bent op zoek naar de ideale nep lezing? Er is geen enkele reden waarom u niet aan meerdere sprekers een voorstel zou vragen. Neem nu een vrijblijvende optie en vergelijk!
Ik heb een gratis gids voor u waarin u kunt lezen welke criteria u bij uw selectieproces kunt hanteren.

 

En nu over fakespeeches, (fake speeches, neppresentaties, neplezingen, nepverhalen, etc., zie ook Wikipedia of De Nederlandse Encyclopedie).
Congressen, conferenties en seminars kunnen intensief en vermoeiend zijn. Vooral wanneer u geen dagvoorzitter hebt die de boel luchtig houdt. Uw publiek heeft het dan wel verdiend om op een luchtige endnote getrakteerd te worden.
Wanneer we die de vorm geven van een presentatie die op het eerste gezicht ernstig toont maar daarna volledig uit de hand loopt, dan spreken we over een nep lezing.
Heel vaak wordt daarvoor een cabaretier ingeschakeld. Die brengt namelijke gegarandeerd zijn humor mee. Het resultaat is dan echter een grappig moment zonder noemenswaardig verband met de rest van uw programma.

Wat als u nu eens het beste van twee werelden zou kunnen combineren?

"Nog nooit bleven zoveel bezoekers tot het eind en ook tijdens de borrel werd nog lang nagepraat en was de sfeer op en top. De zaal lag tijdens jouw presentatie aan jouw lippen. Het plezier spatte ervan af en je kritische kijk op het thema werd bijzonder gewaardeerd."Gaby Guzman / Nederlandse Vereniging voor ServiceManagers "Alleen maar positieve en enthousiaste reacties en we nodigen Guido graag weer uit voor een volgend evenement."Hugo van der Horst / Kwaliteit in Bedrijf

Boodschap 95%
Humor 80%
Interactie 70%
Onmiddellijke toepasbaarheid 90%

De nep lezing van Guido Thys: perfecte combi van inhoud en humor

In het filmpje hierboven hebt u kunnen zien hoe ik te werk ga bij een endnote in de vorm van een nep lezing. We beginnen met een spetterende samenvatting van de dag en/of nep/wetenschap en/of u mag het zeggen.
Daarna gaan we over naar een inhoudelijk onderdeel. Daarin verbind ik de thema’s van de andere sprekers met elkaar. Ik vul ze aan met inzichten uit de vakliteratuur en de praktijk.

Op die manier wordt de humor functioneel.
Elke presentatie is weer maatwerk omdat úw boodschap voorop staat. Maar we baseren ons dan wel op een vorm die zich in het verleden uitgebreid bewezen heeft, zoals de  Workshop Klanten Wegjagen of de presentatie Uw bedrijf heeft geen toekomst.

Kunt er dan op vertrouwen dat alles goed komt? Ja, daar kunt u op vertrouwen.

U bent op zoek naar de ideale nep lezing? Er is geen enkele reden waarom u niet aan meerdere sprekers een voorstel zou vragen. Neem nu een vrijblijvende optie en vergelijk!
Of laten we overleggen hoe we uw evenement tot een spetterend succes maken.

279.046

BLIJE TOEHOORDERS

2.248

TEVREDEN OPDRACHTGEVERS

60.452

BOEKEN VERKOCHT

38.014

TIPBOEKJES VERSPREID

Guido Thys vertelde al de boodschap van: