guido thys spreker klantwaarde verandering humor
Enkel bewezen inhoud

U wilt toch niet zomaar wat ideeën over uw publiek heen strooien? U bent op zoek naar feiten, cases, onderzoek en andere betrouwbare inhoud waar uw publiek wat mee kan. Theorie vertaald naar de praktijk, voorbeelden uit alle windrichtingen die echter herkenbaar en toepasbaar zijn.

guido thys spreker klantwaarde verandering humor

Nieuwe, unieke inhoud

Maar u wilt ook geen hoogdravende algemeenheden die uw publiek zelf naar de eigen praktijk moet vertalen, toch? U gaat enkel voor een presentatie die 100% toegespitst is op het denken en doen van de aanwezigen. Argumenten waar je niets tegenin kunt brengen, handreikingen die iedereen meteen kan gebruiken.

guido thys spreker klantwaarde verandering humor

De paradox

Zijn deze twee eisen geen paradox? Ja, maar professionele sprekers lossen die op. U wilt namelijk een sprankelende presentatie die de aanwezigen in hart en/of hoofd raakt, gebaseerd op kennis en ervaring.

U krijgt van mij universeel toepasbaar maatwerk!

Zal ik u vertellen hoe ik uw presentatie of dagvoorzitterschap ga voorbereiden?

Nadat u het optieformulier hebt opgestuurd, neem ik meteen contact met u op om samen te bepalen wat de beste template is voor uw boodschap.

Vervolgens zegt u (zoals al onze klanten) enthousiast “ja!” tegen ons Plan van Aanpak en prikken we een moment voor een (telefonische) voorbespreking. Tijdens dit gesprek geeft u mij alle relevante informatie over uw precieze doelen en over de achtergrond van de aanwezigen.

Op mijn zolderkamertje ga ik daarmee aan de slag: ik bepaal de verhaallijn, kies de verschillende modules uit en voeg er specifieke elementen (humor én outside the box inhoud) aan toe.

Op het podium improviseer ik aan de hand van elke reactie uit de zaal en ontstaat pas het echte verhaal.

"Nee, mevrouw ik heb geen 10 seconden aan deze tekening gewerkt, maar 82 jaar."

Pablo Picasso, tegen een mevrouw voor wie hij net een tekening gemaakt had en aan wie hij vervolgens $ 10.000 vroeg.

Mijn eerste duizend presentaties waren lang niet zo goed als deze…

Net zoals muzikale circusclowns meestal een conservatoriumdiploma hebben, kunnen sprekers ook maar met hun inhoud spelen wanneer zij goed beslagen ten ijs komen.

Meer dan 35 jaar ervaring in ondernemerschap en bedrijfsleven, een bibliotheek met meer dan 3.600 boeken, een dagelijkse aanvoer van vele tientallen artikelen uit de vakmedia en onderstaande cijfers: het zijn enkele van de pijlers waarop uw maatwerkpresentatie rust.

Had u nog een andere spreker op het oog? Maak hier even de vergelijking.

279.046

BLIJE TOEHOORDERS

2.248

TEVREDEN OPDRACHTGEVERS

60.452

BOEKEN VERKOCHT

38.014

TIPBOEKJES VERSPREID