guido thys spreker klantwaarde verandering humor

Uw inhoud

Ik verzorg voor u graag een waardevolle presentatie: ze vertelt úw verhaal, is direct toepasbaar, volgt een bewezen en boeiende opbouw en werkt diep in op de lachspieren.

guido thys spreker klantwaarde verandering humor

Uw service

Met meer dan 15 jaar ervaring zorgt ons team voor een vlekkeloze logistiek voor, tijdens en na de presentatie of mijn dagvoorzitterschap.

guido thys spreker klantwaarde verandering humor

Uw beleving

Onder het motto "alles wat je zegt, ben je zelf" is samenwerken met ons team een plezante outside the box ervaring. Ernstige dingen doen is noodzakelijk, maar dat mag best met de nodige humor.

De drie soorten waarde

Het Doosje+: datgene wat we doen om het onze klanten makkelijk te maken: communicatie, verkoop, service, distributie, etc., kortom: het comfort om het Doosje heen.
Het Doosje++: datgene wat iedereen daar als persoon aan toevoegt en wat de beleving van de klant bepaalt: zijn wij een plezante organisatie om mee om te gaan?
Doosje+ en Doosje++ samen vormen onze gunbaarheidsfactor.

guido thys spreker klantwaarde verandering humor

" Money doesn't flow to hard work, money flows to value "

A. Weiss

Boodschap 95%
Humor 80%
Interactie 70%
Onmiddellijke toepasbaarheid 90%

Uw ergste nachtmerrie? Een waardeloze presentatie!

Waar ligt elke meetingplanner/organisator wakker van?
Van complete sociale ondergang omdat een ingehuurde spreker afgaat als een gieter. Een lekke gieter dan nog wel.
U wil er dan ook zeker van zijn dat u dit niet zal overkomen. Dat u samenwerkt met een spreker die maar één doel heeft: waarde creëren voor u en voor uw organisatie. Daar moet u op kunnen vertrouwen.
Mijn hele maatwerkvoorbereiding heeft maar één doel: samen met u bepalen wat de beste aanpak is, wat de meest effectieve ingrediënten zijn en hoe dichtbij een en ander mag/moet komen. Waarde ontstaat enkel maar door een hechte samenwerking.
Als basis nemen we een beproefd concept, voor presentaties, zowel als voor workshops, dagvoorzitterschap en wat we nadien nog op uw publiek loslaten.
Staat u binnenkort ook in het rijtje hieronder?

279.046

BLIJE TOEHOORDERS

2.248

TEVREDEN OPDRACHTGEVERS

60.452

BOEKEN VERKOCHT

38.014

TIPBOEKJES VERSPREID