Uw dagvoorzitter Guido Thys

Hoe vaak hebben de deelnemers aan uw evenement al een congres of bedrijfsbijeenkomst deelgenomen? En zijn ze niet dringend toe aan enige afwisseling?

 


Category


Share

Guido Thys biedt u een volstrekt unieke mix van vier -of zo u wil- vijf soorten inbreng:

Een. Een dynamische, frisse, bijzonder humoristische aanpak van inleiding en aankondigingen die een welkome afwisseling biedt met de ernstige onderdelen van het evenement;

Twee. Een inhoudelijk waardevolle inbreng (eventueel in combinatie met een eigen keynote of afsluitende lezing), gebaseerd op dertig jaar ervaring in alle branches en met de meest uiteenlopende aspecten van organisaties;

Drie. Een gegarandeerde methode om desgewenst een levendige dialoog met de zaal op gang te brengen en gaande te houden;

Vier. Een strakke, deskundige leiding van het evenement, met een sterke nadruk op tijdbeheersing;

Vijf. Desgewenst advies bij de voorbereiding en bepalen van de meest geschikte werkvormen: de inhoud van een presentatie kan immers vaak veel beter overgebracht worden in de vorm van een interview, een debat, een forum, rollenspel, duo- of trio-presentaties, etc.

In zijn bijna twintig jaar lange carrière als spreker en dagvoorzitter heeft Guido Thys gewerkt met groepen deelnemers van 12 tot 3.500 personen en weet hij feilloos de gewenste groepsdynamica tot stand te brengen.
Hij wisselt vlot van taal: Nederlands, Engels, Frans en Duits en begrijpt vragen en opmerkingen in nog een handjevol andere talen. Het niveau van Engels past hij graag aan de taalkennis van de toehoorders aan qua humor en interactiebereidheid houdt hij rekening met cultuurverschillen.
In samenspraak met de regisseur of organisator improviseren en à la minute inspelen op incidenten en kansen vormt zijn lust en leven.

Bent u klaar voor een volstrekt unieke bijeenkomst?

Bekijk onze Product Sheet.

  Deze functie is tijdelijk uitgeschakeld.
  (Ja, ook wij jagen de klanten weg!)
  "Optie nemen" in de tekst hierboven, die doet het wel.
  Excuus.

  Additional information
  Doelgroep

  Klanten, Management, Tussenpersonen, Andere belanghebbenden

  Kenmerken

  Deze presentatie bevat een sterke boodschap die met veel humor wordt gebracht.

  Interactie

  Ja

  Maatwerk

  Ja

  Privacy Preference Center