Fake Speech

(4 customer reviews)

We beginnen met een spetterende samenvatting van de dag en/of (nep)wetenschap en/of u mag het zeggen.
Daarna gaan we over naar een inhoudelijk onderdeel. Daarin verbind ik de thema’s van de andere sprekers met elkaar.
Klik hier voor een impressie.

Optie nemenShare

Congressen, conferenties en seminars kunnen intensief en vermoeiend zijn. publiek heeft het dan wel verdiend om op een luchtige endnote getrakteerd te worden.
Wanneer we die de vorm geven van een presentatie die op het eerste gezicht ernstig toont maar daarna volledig uit de hand loopt, dan spreken we over een fakespeech.
Heel vaak wordt daarvoor een cabaretier ingeschakeld. Die brengt namelijk gegarandeerd zijn humor mee. Het resultaat is dan echter een grappig moment zonder noemenswaardig verband met de rest van uw programma.

Wat als u nu eens het beste van twee werelden zou kunnen combineren?

Dat is wat ik beoog in een fakespeech. We beginnen met een spetterende samenvatting van de dag en/of (nep)wetenschap en/of u mag het zeggen.
Daarna gaan we over naar een inhoudelijk onderdeel. Daarin verbind ik de thema’s van de andere sprekers met elkaar. Ik vul ze aan met inzichten uit de vakliteratuur en de praktijk. Uiteraard met behulp van heel wat out of the box denken.
Op die manier wordt de humor functioneel.


Elke presentatie is weer maatwerk omdat úw boodschap voorop staat. Maar we baseren ons dan wel op een vorm die zich in het verleden uitgebreid bewezen heeft.

 

Het optieformulier invullen is geheel vrijblijvend, maar garandeert u op deze manier wel van een reservering in mijn agenda (wij informeren u altijd over de beschikbaarheid).

Bekijk onze Product Sheet.

  Deze functie is tijdelijk uitgeschakeld.
  (Ja, ook wij jagen de klanten weg!)
  "Optie nemen" in de tekst hierboven, die doet het wel.
  Excuus.

  Additional information
  Duur

  60 min

  Interactie

  ja

  Maatwerk

  Ja

  Kenmerken

  ?

  Product reviews
  Add a review

  Privacy Preference Center