Maatwerk

(5 customer reviews)

“Een maatwerkpresentatie van Guido Thys”: dat is een pleonasme. Al mijn presentaties zijn namelijk 100% maatwerk.

Optie nemenShare

U wilt voor uw toehoorders toch een memorabele bijeenkomst organiseren, een evenement waardoor ze zich gewaardeerd voelen en ze merken dat er speciaal voor hen een grote inspanning is verricht?

Daar past geen standaardverhaal bij.  Dan kunt u beter een filmpje op YouTube zetten.

U zoekt een expert die de actualiteit perfect weet te koppelen aan de leef-, denk- en werkwereld van uw toehoorders, die het herkenbare combineert met verrassende nieuwe perspectieven en die de aanwezigen raakt in hun passie. Dat lukt alleen maar met een maatwerkverhaal.

Daarom bereid ik, samen met u, tijdens het voortraject úw verhaal voor.

Alle presentaties en workshops van mij zijn uniek. Ze zijn geen zaak van “u vraagt, wij draaien”. Mijn klanten vragen niet om mij, maar om de expertise en het maatwerk in mijn verhalen.

Om die reden ben ik de minst gevraagde spreker van Nederland (en ver daarbuiten). En dat is maar goed ook.

Aan de hand van bewezen raamwerken ga ik ook uw publiek aan het lachen brengen, inspireren en vooral ook aan het denken zetten. Bijvoorbeeld met de Workshop Klanten Wegjagen (al sinds 1992 een topper: interactief, hilarisch, met een gegarandeerde impact). Met Welkom in de 21ste eeuw, een gebruikershandleiding voor disruptieve tijden. Of met Ons Bedrijf Heeft Geen Toekomst, een hartstochtelijk pleidooi voor (intern) ondernemerschap.

Samen passen we de template aan úw doelen aan. We combineren uw input met mijn Belgische aanpak van eenvoudige en met humor doorspekte redeneringen, met mijn wetenschappelijke achtergrond en mijn praktische en theoretische voorgrond in ondernemerschap en bedrijfskunde.

Samen met de deelnemers ga ik dwarsdenken. Terwijl anderen analyseren, gaan wij voor een synthese waarin alles op z’n plaats valt. We ontdekken alternatieve paden op plekken waar iedereen in vastgeroeste gewoontes gevangen zit.

Mijn invalshoek: het creëren van duurzame en onderscheidende waarde. Afgeleide thema’s: klantgerichtheid, innovatie, (intern) ondernemerschap, leiderschap, kortom: alles wat organisaties beweegt. Of juist tegenhoudt.

En…. uiteraard wordt er ook weer flink gelachen!

Het optieformulier invullen is geheel vrijblijvend, maar garandeert u op deze manier wel van een reservering in mijn agenda (wij informeren u altijd over de beschikbaarheid).

Bekijk onze Product Sheet.

  Deze functie is tijdelijk uitgeschakeld.
  (Ja, ook wij jagen de klanten weg!)
  "Optie nemen" in de tekst hierboven, die doet het wel.
  Excuus.

  Additional information
  Duur

  60 min

  Interactie

  ja

  Maatwerk

  Ja

  Kenmerken

  ?

  Product reviews
  Add a review

  Privacy Preference Center