Uw Bedrijf heeft geen Toekomst!

(5 customer reviews)

Tijdens deze indringende, maar met toepasselijke humor doorweven sessie stel ik de resultaten voor van mijn wetenschappelijk onderzoek: over enkele jaren zullen uw organisatie en/of uw branche er niet meer zijn.

Optie nemenShare

=== Ook als webinar ===

Tijdens deze indringende, maar met toepasselijke humor doorweven sessie stel ik de resultaten voor van mijn wetenschappelijk onderzoek: over enkele jaren zullen uw organisatie en/of uw branche er niet meer zijn.
Voorspelling of scenario? Dat hangt af van de wijze waarop iedereen in uw organisatie omgaat met de omgevingsfactoren die het creëren van waarde dagelijks bemoeilijken.
Op basis van meer dan 1.000 diepgaande gesprekken met managers heb ik de essentiële eigenschappen geformuleerd die alle succesvolle bedrijven en mensen blijken te bezitten.

Ik stel ze u voor in de vorm van ‘wat als?’-vragen. Wat als succes synoniem zou zijn van één doel, proactief creëren, samenwerking, waarde creëren op minstens 3 niveaus? Van paarse koeien in blauwe oceanen? Van concurreren, innoveren en denken op 3 niveaus?

Uw publiek heeft het er maar druk mee, want iedereen trekt die schoentjes aan die hen het beste passen.

Er zijn 3 versies van deze presentatie:
– voor de hele onderneming: op een voor iedereen begrijpelijke manier bespreek ik een aantal factoren die een zeer grote invloed zullen hebben op de toekomst van de organisatie;
– voor het management: op geselecteerde onderdelen ga ik dieper in, en optioneel kan ik interactieve onderdelen / workshops inbouwen;
– voor de branche-vereniging / bedrijfskolom: we praten op managementniveau, maar er zijn geen interactieve onderdelen.

Het optieformulier invullen is geheel vrijblijvend, maar garandeert u op deze manier wel van een reservering in mijn agenda (wij informeren u altijd over de beschikbaarheid).

kenmerken:
doelgroep: Management, Andere belanghebbenden, Groot publiek
interactie: nee
maatwerk: ja

Bekijk onze Product Sheet.

  Deze functie is tijdelijk uitgeschakeld.
  (Ja, ook wij jagen de klanten weg!)
  "Optie nemen" in de tekst hierboven, die doet het wel.
  Excuus.

  Additional information
  Duur

  60 min

  Doelgroep

  Management, Andere belanghebbenden, Groot publiek

  Interactie

  nee

  Maatwerk

  Ja

  Product reviews
  Add a review

  Privacy Preference Center