Gratis pdf: Gastsprekers uitnodigen

0,00

De voorbije 20 jaar heb ik als spreker de gekste dingen meegemaakt maar er ook telkens wat van geleerd. In dit boekje vertel ik u 12 vermakelijke anekdotes en geef 12 tips voor het organiseren van uw eigen bijeenkomst.Share
Description

In zijn onsterfelijke conférence over de kamerheer van de Koningin had Wim Sonneveld het over ‘goedbedoelde onzin’. Het is een fenomeen dat we allemaal kennen: de beste wil van de wereld, maar in de praktijk komt er niets, of helemaal iets anders, van terecht.
Als je, zoals ik, jaarlijks meer dan honderd lezingen verzorgt bij haast evenveel bedrijven en organisaties kan het haast niet anders of je krijgt een meer dan behoorlijke portie van dergelijke goedbedoelde onzin te verwerken.

Je bent niet altijd in staat om er ter plekke het grappige van in te zien, maar achteraf krijgt elk incident -hoe dramatisch (in beide betekenissen van het woord) soms ook- toch een voldoende grote amusementswaarde om er minstens eens hartelijk om te glimlachen. Als ik ooit mijn mémoires ga schrijven, dan zullen vele anekdotes uit mijn ‘sprekerscarrière’ er terecht een gekoesterd plekje in krijgen.

Om u alvast een voorproefje te gunnen, heb ik in dit boekje enkele voorvallen beschreven.
En dit met een enigszins belerende bijbedoeling: in de meeste gevallen blijkt een boel ellende te vermijden te zijn door een goede voorbereiding. Dit boekje met 12 tips is dan ook mijn bijdrage tot uw voorbereidingen voor een succesvol evenement. Waarschijnlijk zijn niet alle 12 tips meteen bruikbaar bij het evenement waar u op dit moment de voorbereidingen voor treft. En dit gaat ook op voor de checklist achteraan: hij is tegelijk onvolledig en te volledig.
Als lezer wacht u dus ook nog een kleine opdracht: bepaal wat relevant is, en haal er u voordeel uit.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Gratis pdf: Gastsprekers uitnodigen”

Privacy Preference Center