Handboek Klanten Wegjagen

15,60 (excl. btw)

Klantverwachtingen frustreren met minderwaardige producten en diensten, door ondermaatse service en een arrogante houding.

 


Category


Share
Description
 

Klanten hebben voortdurend het gevoel dat leveranciers hen het liefst zo snel mogelijk zien verdwijnen.
Patiënten zijn dossiers. Klanten zijn debiteuren. Online-kopers zijn tickets. Burgers zijn cases. En alles wordt gemanaged: de omloopsnelheid van producten, de afhandelingstijd, de klantervaring, de klantrelatie.

Om de schijn op te houden zijn er de voorbije -pakweg- veertig jaar miljarden geïnvesteerd in het verbeteren van de omgang met klanten. Opeenvolgende  generaties computersystemen, tientallen hypes (zoals de klantreis en de net promoter score) en eindeloze trainingen en workshops. Maar het heeft allemaal niets opgebracht.

Hoe kan dat?
Laten we nu eindelijk eens eerlijk zijn: we willen dat gedoe van klanten gewoon niet!
Sinds 1994 heeft Guido Thys zijn Workshop Klanten Wegjagen meer dan 1.100 keer gehouden. Van de eerste twaalf drukken van het Handboek Klanten Wegjagen zijn in 2003-2016 meer dan 35.000 exemplaren verkocht. Dagelijks wordt er nog om gevraagd.

Daarom is er nu eindelijk een nieuwe, verbeterde uitgave.
Spam de e-mailbox van je klanten vol, laat ze eindeloos wachten, geef ze nét niet wat ze willen, mijd oogcontact, volg het voorbeeld van de natuurtalenten in je organisatie en doe gewoon waar je zelf zin in hebt: het zijn enkele van de honderden tips en adviezen van de ontelbare  klantpesters die aan dit boek hebben meegewerkt.

Ons motto: KLANTEN? WEG ERMEE!

Bekijk hier een voorbeeldfragment

Additional information
Weight 0,35 kg
Dimensions 29 × 21 × 1 cm

Privacy Preference Center