Ons Bedrijf heeft geen Toekomst!

Tijdens deze indringende, maar met toepasselijke humor doorweven sessie stel ik de resultaten voor van mijn wetenschappelijk onderzoek: over enkele jaren zullen uw organisatie en/of uw branche er niet meer zijn.

Optie nemenShare

Tijdens deze indringende, workshop stel ik u de resultaten voor van mijn wetenschappelijk onderzoek: over enkele jaren zullen uw organisatie en/of uw branche er niet meer zijn. Voorspelling of scenario? Dat hangt af van de wijze waarop iedereen in uw organisatie omgaat met de omgevingsfactoren die het creëren van waarde dagelijks bemoeilijken.
Op basis van meer dan 1.000 diepgaande gesprekken met managers heb ik de essentiële eigenschappen geformuleerd die alle succesvolle bedrijven en mensen blijken te bezitten.

Ik stel ze aan uw publiek voor in de vorm van ‘wat als?’-vragen. Wat als succes synoniem zou zijn van één doel, samenwerking, waarde creëren op minstens 3 niveaus? Van paarse koeien in blauwe oceanen? Van concurreren, innoveren en denken op 3 niveaus? Het blijft niet bij het stellen van vragen, na een korte inventarisatie gaan we in de vorm van een brainstorm verder invulling geven aan de situatie binnen uw organisatie en hoe deze te verbeteren.

Er zijn 2 versies van deze workshop:
– voor de hele onderneming: op een voor iedereen begrijpelijke manier bespreken we een aantal factoren die een zeer grote invloed zullen hebben op de toekomst van de organisatie.
– voor het management: op geselecteerde onderdelen gaan we dieper in, via een brainstorm zetten we ook aan tot het invullen van deze onderdelen.

Het optieformulier invullen is geheel vrijblijvend, maar garandeert u op deze manier wel van een reservering in mijn agenda (wij informeren u altijd over de beschikbaarheid).

Bekijk onze Product Sheet.

  Deze functie is tijdelijk uitgeschakeld.
  (Ja, ook wij jagen de klanten weg!)
  "Optie nemen" in de tekst hierboven, die doet het wel.
  Excuus.

  Additional information
  Duur

  60 min

  Interactie

  ja

  Maatwerk

  Ja

  Kenmerken

  ?

  Product reviews
  Add a review

  Privacy Preference Center