Welkom in de 21ste eeuw

(29 customer reviews)

Laat uw onderneming ook 94% van haar kansen liggen? Vraagt u zich ook af hoe u disrupties en innovaties kunt realiseren op andere gebieden dan producten en diensten? Bent u klaar voor ondernemen à la 21ste eeuw? Laten we er samen werk van maken!

Optie nemen

.


Categories ,


Share

=== Ook als webinar ===

Is de wereld werkelijk op hol geslagen en tuimelen we van de ene crisis in de andere? Of hebben we eindelijk ons “normale” ritme weer opgepakt na decennia van crisisloze rust?

Dat maakt de 21ste eeuw zo anders dan de vorige. We moeten onze denkkaders omgooien.

Het “of” en het “hoe” daarvan hebben we zelf helemaal in de hand.
Meezeuren met de Moppersmurf? Of ons afvragen: als we er niets AAN kunnen doen, wat kunnen we er MEE doen?
Steeds maar meer moeite doen om de status quo overeind te houden in een veranderende omgeving? Of je comfortzone oprekken zodat er ruimte komt voor magische dingen?

We hoeven immers enkel te veranderen wat we DOEN, niet wie we ZIJN. Verandermanagement is dus overbodige onzin. Alle succesvolle organisaties en hun leiders hebben haarscherp op hun netvlies wie ze zijn en blijven.
Veranderen om hetzelfde te kunnen blijven doen. De kunst is om ervoor te zorgen dat ons interne tempo minstens gelijk loopt met wat er buiten aan de hand is.
Alles wat we vandaag doen, is gebaseerd op keuzes en beslissingen uit het verleden, ingegeven door de mogelijkheden van toen. Die zijn ondertussen veranderd. Dus vernieuwen(d denken) is eigenlijk niet anders dan het terugdraaien van keuzes.

Kortom, als je het simpel maakt, wordt het vanzelf eenvoudig. Ik presenteer dus een simpel maar zeer effectief recept.
Trefwoorden: positief, flexibel, samen.

Tijdens de voorbespreking maken we er een maatwerkpresentatie van: voor de leden van uw vereniging, voor uw managementteam, uw medewerkers, voor uw ketenpartners of voor andere belanghebbenden.

 

Het optieformulier invullen is geheel vrijblijvend, maar garandeert u op deze manier wel van een reservering in mijn agenda (wij informeren u altijd over de beschikbaarheid).

Bekijk onze Product Sheet.

  Deze functie is tijdelijk uitgeschakeld.
  (Ja, ook wij jagen de klanten weg!)
  "Optie nemen" in de tekst hierboven, die doet het wel.
  Excuus.

   

  Additional information
  Duur

  45-60 min

  Doelgroep

  voor (interne) ondernemers, strategen en marketeers

  Interactie

  Ja

  Maatwerk

  Ja

  Product reviews
  • Bert.Haemels@sgs.com
  • d.gillet@zwolle.nl
  • guido@nextnext.nl
  Add a review

  Privacy Preference Center