Gratis pdf: Simpel

0,00

Maak ook úw organisatie waardevol, winstgevend/ kostendekkend, robuust, flexibel,innovatief, lean, transparant, ondernemend en tegelijk bestand tegen deze en alle andere hypes.


Category


Share
Description

Om in aanmerking te komen voor overheidssubsidie bouwen Belgen relatief kleine huizen waaraan na een tijdje allerhande aanbouwen verschijnen: veranda, keuken, washok, hondenhok, konijnenhok. Al snel is het overzicht zoek en wanneer je in het washok het licht aansteekt, komen er water en gas uit de kroonluchter van de woonkamer.

Bedrijven groeien als Belgische huizen. Al snel zijn baronieën, beleidslijnen en andere status quo’tjes zo gecompliceerd en onontwarbaar dat ze niet meer vooruit te branden zijn. Ze worden links en rechts voorbijgestoken door partijen die hun zaken wel op orde hebben. Concurrentie is altijd het resultaat van achterstallig onderhoud.

Succesvolle bedrijven en organisaties zitten daarentegen heel eenvoudig in elkaar.
In mijn boek Zombiebusiness heb ik de synthese gemaakt van honderden succes- en faalcases, duizenden pagina’s management-literatuur en gesprekken met honderden ondernemers en managers. Ik kwam tot de verbluffende conclusie dat succes niet gebaseerd is op hooggeleerdheid of 8 meter managementboeken (sorry, Ben!) maar op het spits en slim invullen van 7 simpele modellen. Ze staan in dit boekje en nu bent u aan zet!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Gratis pdf: Simpel”

Privacy Preference Center