Online Sessie Collegaatjes Jennen en Klantjes Pesten

Dit is de Skype-/Zoom-/Teams-versie van de Workshop Klanten Wegjagen, met meer dan 1.100 edities de meest succesvolle presentatie van Guido Thys en ook een van de meest populaire klantwaardesessies aller tijden.

Optie nemenShare

Volledig aangepast aan de digitalisering van vergaderingen en evenementen betekent ze gegarandeerd entertainment van het hoogste gehalte.
Tegelijk realiseren de deelnemers zich dat ze eigenlijk om zichzelf en hun niet altijd even vriendelijke of sociale gedrag lachen.
Na een korte inleiding wordt gezamenlijk geconcludeerd dat klanten en collega’s eigenlijk etters zijn die het best zo ver mogelijk weggejaagd kunnen worden. Vervolgens brainstormen we via de chat rond een aantal aandachtsgebieden om de beste pest- en jentechnieken  te definiëren: voorbereiding, verbinding, beeld&geluid, inhoud en nazorg.
De deelnemers blijken alle technieken maar al te goed te kennen…
Dit alles is uiteraard enkel een opmaat naar datgene waar het echt om gaat: de “kleine dingen” zijn weliswaar klein maar absoluut geen verwaarloosbare details. Ze spelen een cruciale rol in sfeer, imago, respect en vertrouwen.
Het unieke van deze sessie is de onconventionele benadering. Deze is voor alle deelnemers een complete verrassing. Die ervoor zorgt dat de ze er nog maanden over napraten en ze de 13 tips ook daadwerkelijk gebruiken.

Deze sessie is geschikt voor iedereen die online vergadert. Door het feit dat de aandachtspunten aan de organisatie worden aangepast en de deelnemers zeer actief meewerken, is de presentatie gegarandeerd maatwerk.

Na deze presentatie hebben uw medewerkers:

 • een onderhoudende sessie achter de rug, waarvan zij een aantal trefwoorden nog lang zullen gebruiken;
 • een globaal idee gekregen van het belang van de niet zo “kleine” dingen;
 • meegewerkt aan het bewijs dat online sessies leerzaam én humorvol kunnen zijn;
 • een lijstje met 13 cruciale tips ontvangen.

Om de grap al niet bij de uitnodiging weg te geven, noemen we de sessie uiteraard “Effectiever online vergaderen”. 😊

Het optieformulier invullen is geheel vrijblijvend, maar garandeert u op deze manier wel van een reservering in mijn agenda (wij informeren u altijd over de beschikbaarheid).

Impressie

guido thys, out of the box, belg, maatwerk, humor, veranderen, ondernemerschap, ondernemers, innoveren, spreker trends, spreker klantgerichtheid, spreker inspiratie, motivatie, motiverend, grappige, leuke, spreker management, spreker leiderschap, dagvoorzitter, moderator, keynote, kick-off, endnote, customer service

Bekijk onze Product Sheet.

  Deze functie is tijdelijk uitgeschakeld.
  (Ja, ook wij jagen de klanten weg!)
  "Optie nemen" in de tekst hierboven, die doet het wel.
  Excuus.

  Additional information
  Duur

  45 minuten

  Doelgroep

  Medewerkers

  Interactie

  Ja

  Maatwerk

  Ja

  Kenmerken

  Geschikt voor iedereen in de organisatie

  Reviews

  There are no reviews yet.

  Be the first to review “Online Sessie Collegaatjes Jennen en Klantjes Pesten”

  Privacy Preference Center